Prijzen

De huurprijs van ons vakantiehuis in Maastricht

 

De kosten van ons vakantiehuis zijn € 300,- per dag (tot vier personen), met een minimum van 2 dagen. Daarna  € 75 voor elke persoon/dag.

Voor een periode van meer dan zeven dagen is de huurprijs vanaf de zevende dag €50 per persoon per nacht.

Wilt u het vakantiehuis voor een langere periode huren, neemt u dan contact met ons op en informeer naar onze aanbiedingen. Voor bijzondere evenementen, zoals de concerten van André Rieu en de TEFAF gelden aangepaste tarieven.

Voorwaarden
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 17.00 uur in de woning; mocht deze vrij zijn op de dag van aankomst, dan kan in overleg een eerder tijdstip worden afgesproken. Het tijdstip van vertrek is in principe 12 uur, maar in overleg kan ook hiervoor een ander tijdstip worden afgesproken. De prijzen zijn inclusief gebruik van linnengoed, handdoeken, gas, water, elektra en ‘eerste levensbehoeften’ zoals koffie (Nespresso), thee, afwasmiddel voor de vaatwasser, etc. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen €120. De toeristenbelasting bedraagt €2 per persoon per dag. De woning svp zoveel mogelijk schoon achtergelaten. Graag geen kinderen jonger dan 12 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Binnen s.v.p. niet roken.

Bij reservering vragen we een aanbetaling van 30% van het totaal bedrag; het restant svp 30 dagen voor aankomst voldoen. Annuleren tot 3 maanden voor aankomst is kostenloos, 1-3 mnd: 30% huurbedrag, korter dan 1 mnd: 100%; indien nieuwe huurders worden gevonden is annuleren in alle gevallen kostenloos.

 

Parkeren

In de directe omgeving van het huis: betaald parkeren van 08.00-18.00 uur / op donderdag tot 21.00 uur. Zondag gratis, behalve op koopzondagen. Betalen per twee uur via een parkeermeter met chipknip of parkeerapp.

Parkeergarage ‘Griend – Centrum’ aan de Maas, 10 minuten lopen van het huis, maximaal 14 euro per 24 uur. Adres: Griend 4, 6221 AJ, Maastricht.

Parkeergarage Mosae Forum, 6211 JW, Maastricht, aan de overkant van de Maas in het nieuwe stadhuis, 10 minuten lopen van het huis.

Fietsen
Er staan twee fietsen op de binnenplaats; deze kunt u gebruiken. U kunt ook fietsen huren op het station.